Groen dak aanleggen

Veel bedrijfs- en overheidsgebouwen hebben platte daken die uitermate geschikt zijn om er een mooie daktuin op te realiseren waar bewoners, medewerkers of bezoekers kunnen recreëren.

Er is heel veel mogelijk op een dak: sedum, bomen, grote plantenbakken, alle soorten bestratingen, pergola, overkappingen, et cetera. Complete dakparken of een dakmoestuin behoren tot de mogelijkheden.

Dakbelasting voor groendaken

Dakconstructie en maximaal toelaatbare dakbelasting zijn bij het ontwerpen van een daktuin de enige ‘beperkende factoren’. Hendrikx Daksystemen werkt samen met specialisten die kwalitatief hoogstaande groendaken ontwerpen en aanleggen. Hendrikx Daksystemen beoordeelt, adviseert, bouwt en/of renoveert het dakbedekkingsysteem dat het best daarbij kan worden gehanteerd

Sedumdak

Een mooi daktuin realiseer je eenvoudig door een sedumdak, een dak begroeid met vetplanten. Gemakkelijk in onderhoud en biedt perfecte weerstand tegen het Nederlandse klimaat.  Het voordeel is dat het de levensduur van het dak vergroot, het warmte- en geluidsisolerend werkt en het weinig onderhoud vergt.

Contact aanvraag

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.