Hendrikx Daksystemen en JOEK verlengen sponsorcontract

Op donderdag 14 maart 2019 waren veel sponsoren van de Kennedymars Someren aanwezig op de sponsoravond. Zij werden ontvangen bij Leenen Steengoed, die op deze avond hun sponsorcontract verlengde. Ook negentien andere bedrijven verlengden hun contract. Ook werden er in de afgelopen zes maanden maar liefst zeven nieuwe sponsoren aangetrokken. De aanwezige sponsoren tekenden op deze avond hun sponsorcontract .

Hendrikx Daksystemen Sponsor JOEK Someren

“Door de vele innovaties en ontwikkelingen van de Kennedymars de laatste jaren, merken we dat bedrijven hier graag hun steentje aan willen bijdragen. Dit gebeurt op vele manieren. Sommige bedrijven bieden hun diensten of materieel aan, anderen sponsoren financieel waardoor nieuwe plannen gerealiseerd kunnen worden”, aldus Robert Breukers, sponsorcommissie JOEK-Kennedymars.

Tijdens deze avond werden sponsoren meegenomen in een presentatie over alle activiteiten die JOEK naast de Kennedymars nog meer organiseert. Denk hierbij aan interne activiteiten voor leden maar ook het openbare evenement Zummerpark, wat dit jaar op 1 september voor de tweede keer georganiseerd wordt. Ook werd benadrukt wat de waarde van alle sponsoren is voor de Kennedymars en welke mogelijkheden er in de toekomst wellicht kunnen liggen.