Over ons

Als dakdekker van huis uit heeft HD Daksystemen te Someren zich ontwikkeld tot een veelzijdige dakspecialist van naam. Een ontwikkeling die nog steeds doorgaat, want innovatie en kwaliteit gingen en gaan bij HD Daksystemen hand in hand. Ruim 50 jaar ervaring heeft van HD Daksystemen een allrounder gemaakt. Niet alleen als dakdekker, maar ook als adviseur en leverancier van zelf ontwikkelde producten, hebben wij een goede naam opgebouwd.

ᐅ Advies, ontwerp en installatie
Bitumen dakbedekking
ᐅ PVC, FPO/TPO dakbedekkingen
ᐅ Zonne energie dak
Groen dak
Zink- en loodgieterswerk
ᐅ Complete afwerking met afvoeren, doorvoeren, lichtkoepels en daktrimmen
Dakveiligheid
ᐅ Adviezen over isolatie en subsidie
ᐅ Garantie service voor directe hulp bij dakproblemen

Dat HD Daksystemen met dit pakket een brede en nog steeds groeiende groep van opdrachtgevers bedient, is niet zo verwonderlijk. Zowel voor nieuwbouw als renovatie beschikken we over de mensen, materialen en gereedschappen om gedegen adviezen, uitgebalanceerde ontwerpen en zorgvuldige installatie en afwerking te verzorgen. Bedrijven, utiliteitsbouwers, aannemers en architecten doen dan ook veelvuldig een beroep op ons. Ook steeds meer particulieren weten de weg naar Someren te vinden.

Bij een zo veelzijdig pakket en brede groep opdrachtgevers zijn kwaliteit en innovatie eerste vereisten. Wat innovatie betreft: waar nodig ontwerpen en vervaardigen wij onderdelen en gereedschappen. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en materialen. Bovendien werkt HD Daksystemen geheel volgens de BDA- en Vebidakrichtlijnen. Voor de opdrachtgever heeft dat het grote voordeel dat hij precies weet waar hij aan toe is. Afspraken worden vastgelegd en stipt nagekomen.

Dakdekker bedrijf Someren

HD Daksystemen ontwerpt en installeert bitumen, PVC en FPO/TPO dakbedekkingen. Daarnaast verzorgen wij ook de complete afwerking van uw dak. Denk daarbij aan afvoeren, doorvoeren, daktrimmen, lichtkoepels enzovoort. Ook uw zink- en loodgieterswerk wordt door ons professioneel uitgevoerd.

Neem contact op met ons voor informatie of een afspraak
☎ +31 495 663 422
✉ info@hd-daksystemen.nl

Contact aanvraag

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.