Hendrikx Daksystemen

Hendrikx Daksystemen is in 1964 opgericht en is sinds die tijd gevestigd in Someren in Noord Brabant. Het familiebedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdig dakspecialist in een middelgroot bedrijf. Voor verschillende opdrachtgevers: zowel projectmatig als particulier en uit veel verschillende markten heeft Hendrikx Daksystemen dakprojecten verzorgd.

Al die jaren is Hendrikx Daksystemen actief met de uitvoering van renovatie- en nieuwbouwprojecten en de service- en onderhoudsactiviteiten daarvan. Onze werkzaamheden liggen voornamelijk in het maken van platte daken in bitumineuze daken, PVC, FPO/TPO dakbedekkingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onder andere zink- en loodwerken en dakbeveiliging.

Hendrikx Daksystemen Someren

Duurzame dakoplossingen

Omdat Nederland steeds duurzamer wordt, en wij dit enorm belangrijk vinden, hebben wij ook oplossingen voor duurzame daken. Een groendak biedt voordelen op het gebied van beleving, duurzaamheid én milieu! De aanschafkosten van een groendak liggen wat hoger dan een bitumen dak, maar daarentegen gaat de dakbedekking langer mee dan bij een traditioneel dak. Heeft u het idee om een platdak te voorzien van zonne-panelen en wilt u een zonne-energie dak? Ook dan heeft Hendrikx Daksystemen de oplossing in huis.

Dakspecialist: puur vakmanschap

In de afgelopen jaren heeft Hendrikx Daksystemen een grote groep medewerkers in het vak opgeleid via interne en externe opleidingen. Veel trouwe medewerkers met ervaring in vrijwel alle soorten daksystemen vormen de kern van het bedrijf. Hendrikx Daksystemen werkt daarbij op velerlei gebied samen met partners in de verschillende vakgebieden.  Bij een zo veelzijdig pakket en brede groep opdrachtgevers zijn kwaliteit en innovatie eerste vereisten. Wat innovatie betreft: waar nodig ontwerpen en vervaardigen wij onderdelen en gereedschappen. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en materialen.

Bovendien werkt Hendrikx Daksystemen geheel volgens de BDA- en Vebidakrichtlijnen. Voor de opdrachtgever heeft dat het grote voordeel dat hij precies weet waar hij aan toe is. Afspraken worden vastgelegd en stipt nagekomen.

Dakdekker Someren

Samenwerken met de dakspecialist! Maak kennis met Hendrikx Daksystemen, Zaanstraat 2, 5712 SN Someren. Neem contact op met ons voor informatie of een afspraak.

☎ +31 495 663 422
✉ info@hd-daksystemen.nl

Contact aanvraag

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.